pate a choux dough - pâte à choux.
Pate a choux dough
Ingredients :
220
g of milk
220
g of water
4
g of salt
8
g of granulated sugar
180
g of butter
220
g of flour
400
g of eggs
Method :
1.
Boil the milk,
water, salt, sugar and butter.
2.
Sift the flour
and pour onto the boiling liquid stirring with a whisk.
3.
Dry out,
stirring with a whisk, to obtain a panade.
4.
Decant the
panade into a container, then gradually fold in the beaten eggs using a whisk.
5.
Add a little
boiling milk if needed, depending on the consistency of the dough.
Pâte à choux
Ingrédients :
220
g de lait
220
g d'eau
4
g de sel
8
g de sucre semoule
180
g de beurre
220
g de farine
400
g d'œufs
Méthode :
1. Faire bouillir le lait, l'eau, le sel, le sucre et le beurre.
2. Tamiser la farine et la verser dans le liquide bouillant en remuant
à la spatule.
3. Dessécher en remuant hors du feu pour obtenir une panade.
4. Transvaser la panade dans un récipient, puis incorporer
progressivement au fouet les œufs
Préalablement battus,
5. En fonction de la consistance de la pâte, ajouter un peu de lait
bouillant.
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